Termeni și condiții – Victoria Finală

Facem toate eforturile pentru a descrie cât mai precis și a face fotografii relevante obiectelor noastre. Nu suntem însă responsabili dacă obiectul primit nu corespunde așteptărilor (nu am avut până acum nici o situație de acest fel). Nu suntem responsabili în nici un fel de eventualele pierderi colaterale rezultate din neonorarea comenzilor.

Cumpărătorul acceptă că ceramica manuală presupune prin chiar definiția ei variații de formă și textură în limite destul de importante, de aceea dimensiunile (de exemplu 23-24 cm) nu pot fi precise și abateri de 3-5% sunt de așteptat.

Există drept de retur, în termen de 14 zile, conform legislației în vigoare și precizărilor de la secțiunea “politica de returnare”. 

Vindem online numai din stoc, iar produsele fiind unicat sau serii foarte mici, odată vândute apar ca epuizate, de aceea riscul ca un produs comandat să nu existe e extrem de mic și poate apărea doar în urma accidentelor la ambalare.

Toate drepturile asupra conceptelor de design și modelelor prezentate aparțin Grădinile Victoriei SRL și cumpărătorul nu are drept de duplicare.

Pentru România

Livrare în RO

25 lei livrarea, livrare gratuită la comenzi peste 500 lei. Condiții de livrare mai avantajoase pentru membrii clubului Galeria.

For EU countries

Delivery in EU

Variable delivery cost based on weight. An extra 5 EUR per box for handling and packaging. Prices adjusted for local markets.