Politică de rambursări și returnări – Victoria Finală

Dacă obiectul nu vă satisface, puteți returna orice obiect în termen de 14 zile de la achiziție și la recepția lui în bune condiții veți primi contravaloarea comenzii, mai puțin transportul. Plata se va face prin aceeași metodă cu plata originală iar durata ei va fi de 24h + termenul de procesare al procesatorului de plăți. La efectuarea rambursării veți primi un mesaj cu datele exacte ale plății.

Cheltuielile de transport pentru retur sunt suportate de client. Ambalarea produsului trebuie făcută în materialele de protecție originale, la același standard de protecție. Recepționarea produsului în stare deteriorată anulează dreptul de recuperare a contravalorii lui!

Orice retur trebuie discutat mai întâi pe email: victoriafinala arond gmail punct com.

În cazul recepționării unui produs deteriorat rambursarea e efectuată pe baza unui simplu email la care sunt atașate fotografii. Emailurile trimise la mai mult de 24h de la confirmarea livrării de către curier nu se iau în considerare.

Pentru România

Livrare în RO

25 lei livrarea, livrare gratuită la comenzi peste 500 lei. Condiții de livrare mai avantajoase pentru membrii clubului Galeria.

For EU countries

Delivery in EU

Variable delivery cost based on weight. An extra 5 EUR per box for handling and packaging. Prices adjusted for local markets.