Despre mine, livrare și contact – Victoria Finală

Despre mine

Mă numesc Victoria Cojocariu Sarmaniuc, am un master în pictură și locuiesc în Gurbănești din 2009. Ceramica este cea mai mare pasiune a mea!  Din  2017, de când am făcut primul obiect din lut, am descoperit cât de mult îmi place acest domeniu și până astăzi nu m-am oprit din a-i explora posibilitățile. Experimentez mereu cu noi forme, culori și texturi. Ceramica este mijlocul prin care pot aduce arta în viața de zi cu zi a clienților mei.

Despre obiecte

Toate obiectele sunt create manual în atelierul meu din Gurbănești. Ele sunt modelate, glazurate și coapte în serii mici, cu multă grijă și bucurie, și sunt complet funcționale. Folosim lut de calitate ridicată, care după coacere are rezistența necesară unei utilizări intensive. Glazurile sunt toate în acord cu toate standardele europene de securitate alimentară (nu au plumb!). Obiectele se pretează folosirii zilnice și spălării în mașina de spălat vase.

Livrare

Livrarea obiectelor fragile presupune costuri care sunt proporționale cu cantitatea de ceramică livrată adică, în general, proporționale cu valoarea comenzii (cutii, materiale de amortizare, curier). Pentru comenzi uzuale costul e fix de 25 lei pe livrare.

Contact

Mă puteți suna la 0741227776 sau îmi puteți scrie la victoriafinala@gmail.com pentru orice proiect sau comenzi mai mari. Pentru comenzi ocazionale, folosiți magazinul online și, în tot ce privește livrarea, plățile și probleme legate de comenzi, contactați pe Florin Cojocariu – 0729078898 / florin@victoriafinala.ro

Pentru România

Livrare în RO

25 lei livrarea, livrare gratuită la comenzi peste 500 lei. Condiții de livrare mai avantajoase pentru membrii clubului Galeria.

For EU countries

Delivery in EU

Variable delivery cost based on weight. An extra 5 EUR per box for handling and packaging. Prices adjusted for local markets.